pátek 7. srpna 2015

Sex v létě?

Léto, teplo, voda, a chuť na sex se velmi úzce pojí. V létě totiž sexuální libido stoupá, ale patří k tomu i spousta dalších výhod i nevýhod.

Jedna nevýhoda pro ty, kteří chtějí v letních měsících otěhotnět, je ta, že s rostoucí teplotou klesá počet spermií v dobré kondici, a pravděpodobnost otěhotnění je tudíž menší a menší. Proto je lepší si počkat na trošku chladnější období, než se snažit počít v červencových parnech.


Sex ve vodě

Pro někoho super nápad, pro druhého už to tak skvělý nápad být nemusí. Pokud se chráníš kondomem, je sex ve vodě vyloučen. Výrobci kondomů upozorňují, že jejich výrobky nejsou testovány v prostředí bazénů, moří apod. Jsou testovány pouze ve vaginálním prostředí. Voda, chlór i sůl může jejich účinnost snížit a zvýšit pravděpodobnost, že prasknou. 

Ve vodě je také spousta bakterií, které mohou nepříjemně zkomplikovat celé léto. Počet bakteriálních infekcí v létě stoupá a právě sex ve vodě ti nějakou tu infekci může hned přivodit.
Co se týče sexu bez kondomu, je to jednodušší, ale ne o moc. Pro vstup penisu do pochvy je nutná vlhkost. Ve vodě se ale poševní sekret vysušuje, takže sliznice není dostatečně zvlhčená. Toto způsobí nepříjemné dření a bolest v intimních partiích.

Sex ve vodě má ale i několik výhod. Jako první je hned sexuální zkušenost, vyzkoušíte zase něco nového a nebude to pořád jen stereotyp. Voda také nadlehčuje, proto můžeme vyzkoušet v přiměřené hloubce i různé polohy, které na souši nezvládnete.

Pokud chceš vyzkoušet sex ve vodě, doporučuji si vzít lubrikant. Při vstupem do vody ho aplikovat a už se může jít na věc. Dávej si ale pozor i na přítomnost jiných návštěvníků, které se během vašich hrátek mohou na místě objevit. Proto si radši vyberte místo, kde vás nic nepřekvapí.

Sex na pláži

Vyšli jste z vody a je tu pláž. Ovšem na pláži to taký není to pravé ořechové.
Pokud jsi na písečné pláži, je to velmi nepříjemné, jelikož maličký písek se dostane všude. Pokud se dostane písek při styku tam, kam nemá, následkem bude zase nepříjemné drhnutí a bolest v intimních partiích. Písek také obsahuje bakterie, které mohou způsobit záněty močových cest a další infekce.

Oblázková pláž už je o něco lepší, ovšem kameny nepříjemně tlačí a jediná možnost, jak tomu předejít je velké nafukovací lehátko.

Sex v přírodě

V létě je sex v přírodě hračka. Stačí jen rozprostřít deku a hotovo. Ovšem i tento sex má hned několik nevýhod.

Nikdy nevíš, koho potkáš. A to platí i při této činnosti. Vždycky se může objevit náhodný kolemjdoucí a vyrušit vás při příjemné činnosti. Další nepříjemnosti jsou alergie. Pokud se chystáte s přítelem či přítelkyní právě do přírody, kde chcete zažít nějaké vzrušení, dbejte vždy na to, aby si alergici vzali prášek, nebo se alespoň pokuste vyhnout místům, kde by se alergie uprostřed toho nejlepšího mohla vyskytnout.

Další méně příjemná věc je hmyz. Mravenec v klíně není zrovna příjemný společník. Proto vždy pořádně sleduj, kam si sedáš či leháš.

Sex v autě

Auto patří mezi nejoblíbenější místa pro sex. Autem se dá ujet kamkoliv, takže je možnost zajet prakticky kamkoliv. Další výhoda sexu v autě je ta, že neležíš na tvrdé zemi s brouky a klíšťaty. Vyzkoušet také můžete spoustu míst jako například sedačky, kufr, kapotu, bok automobilu a další místa, na které jen přijdete. 

Značnou nevýhodou v teplých dnech bude také teplota vnitřku a vnějšku auta. Auto bude pravděpodobně dost rozpálené, a vevnitř bude nedýchatelno.

Pokud také mluvíme o bezpečnosti, právě sex je jedním z častých nehod. Může při něm dojít k nechtěnému odbrždění auta apod. Dávej si pozor i na zaklíněné kotníky nebo nechtěné prokopnutí či nakopnutí skel (obzvlášť, když má žena vysoké podpatky).

A co ty? Jakému sexu dáváš v létě přednost ty? :)


Žádné komentáře:

Okomentovat