pátek 3. července 2015

TOP 5 přípravků na léto

V dnešním článku se dozvíš, jaké TOP produkty v létě používám.

1. Opalovací krém

- Na léto nějaký ten krém na opalování rozhodně patří. Otázkou je ale jaký si vybrat. Můžeš si vybrat z několika variant jako je opalovací krém ve spreji, tekutý, opalovací olej a máš spousty dalších možností.
- V létě mám celkem problém se suchou pokožkou během koupání a po koupání či opalování. Proto dávám přednost opalovacímu oleji.

Bioderma Photoderm Bronz SPF30 suchý olej je pro mě ideální volbou. Lze ho použít na tělo, vlasy a i obličej, takže si na jednu dovolenou vystačíš pouze s jedním přípravkem. Tento olej je skvělý v tom, že není zas tak mastný, jako většina opalovacích olejů. Nevytváří žádný mastný film na pokožce a okamžitě se vsákne. Naopak vytvoří krásný lesklý finish. Olej je i voděodolný a pokožku skvěle hydratuje. Díky tomuto zázraku jsem celou dovolenou vydržela na sluníčku, pokožka byla nádherně snědá a lesklá v jednom a hned po příjezdu domů se opálení nevytratilo.


2. Péče po opalování

- Dalším produktem na léto je samozřejmě nějaký krém po opalování, kdy je pokožka podrážděná a mnohdy i lehce spálená.
- Po každém opalování by se měla pokožka hydratovat, aby načerpala znovu živiny, o které při slunění přišla. Proto na tento krok NIKDY NEZAPOMÍNEJ.

RYOR Regenerační mléko po opalování s panthenolem je skvělý pomocník na jakkoliv podrážděnou pokožku od slunce. Toto mléko je skvělé v tom, že krásně chladí spálenou i opálenou pokožku a úžasně hydratuje! Pokud máš s opalováním problémy, protože se dřív než opálíš, spálíš, tak tohle je tvoje jasná volba! Tento krém opravdu dokáže z červené pokožky vytvořit pokožku nahnědlou. Skvěle se roztírá a na velkou plochu tedy dokážeš spotřebovat jen trochu mléka.


3. Make-up

- Ano, i v létě si dávám makeup, ale ne v takové míře jako během celého roku. Ovšem zvednou si trošku sebevědomí doladěním nedostatků k ženám patří i v létě.
- Co je ale na makeupu na léto důležité je SPF. Ano, koukej vždy po makeupu s ochranným faktorem, aby ses třeba navečer, nebo i přes den zbytečně nespálila. Obličej je velmi citlivý a takový spálený nos není zrovna výhra.

Rimmel BB Cream 9in1 je pro mě skvělý pomocník na léto. Jeho SPF je 25, což není mnoho, ale na večerní tlumené slunce mi to postačí. Tento BB Cream je k dostání snad v každé drogerii a musím říct, že je pro mě asi jediný použitelný. BB krásně hydratuje pokožku, má poměrně dobré krytí oproti ostatním drogérkovým BB. Nanáším ho pomocí Beauty Blenderu, jelikož prsty nedosáhnu až tak dobrého výsledku. Krásně také sjednotí pokožku a je velmi lehký, takže obličej může dýchat a není uvězněn pod hutnou maskou makeupu.


- K létu také patří i nějaká voděodolná řasenka. Mnohdy mám problém najít ve stojanech s kosmetikou řasenku, na které je napsáno waterproof, ale i přesto většinou úspěšně mi jedna skončí v košíku.

Dermacol Volume Mania Waterproof Mascara je mým ozkoušeným pomocníkem na horké letní dny. S kartáčkem, který je poměrně větší a hustý se pracuje dobře, někdo může mít ze začátku problém s nanášením řasenky na spodní řasy hlavně kvůli velikosti kartáčku. Řasenka ale perfektně drží celý den, přežije koupání v moři, v bazénu, neustálé umývání obličeje. Krásně řasy natočí, prodlouží i zahustí. Během dne nijak neopadává a odlíčit se dá dvoufázovým odličovačem.


3. Osvěžení během dne

- Pokud celý den běháš někde v horku, potřebuješ také i ty malé osvěžení. Za mě je skvělý pomocník nějaký Body spray, který příjemně osvěží. Na nějakou dobu ho lze použít místo lehké toaletní vody, ovšem u některých sprejů je třeba častější používání, aby vůně stále na tvém těle držela.

Avon Naturals Tělové spreje jsou skvělé v tom, že je na výběr z mnoha vůní. Každá vůně je jinak sladká, ale každý tělový sprej příjemně osvěží i například během nějaké fyzické aktivity. Doma mám hned několik vůní a s každou jsem velmi spokojená. Nejpříjemnější je asi vůně granátového jablka, která je příjemně nasládlá a navíc i poměrně dlouho vydrží.




A co ty, jaké produkty používáš v létě nejradši? J

Žádné komentáře:

Okomentovat