pondělí 30. prosince 2013

Stipple brush E.L.F.

Tento štětec používám už nějaký ten týden. Pár let jsem se potýkala nanášení makeupu prsty, ale teď si nedovedu představit, že bych nenanášela makeup štětcem. Možná na první dojem může působit dost řídce oproti ostatním stipple brushům. Jinak tento typ štětců se používá výhradně na tekuté či sypké produkty!

Štětec má klasicky bílé (delší) a černé (kratší) štěticky, díky kterým dosáhneš přirozeně vypadající pleti. Celkový design je černo bílý, což vypadá skvěle. Patří do řady Studio, což je profesionální řada (takže ta nejlepší co kosmetika ELF nabízí).



Aplikace chvilku trvá (zpočátku může dát pořádně zabrat, ale jakmile si na štětec zvykneš, je to rychlejší), je příjemný, není hrubý, po umytí štětinky nevypadávají, dokáže hezky a rovnoměrně rozetřít makeup. Zpočátku jsem měla problém si na štětec zvyknout (ještě nikdy jsem žádný neměla) a nanášela jsem makeup třeba i 10 minut, teď když chci opravdu precizní práci to zabere max. 2 minutky.



Makeup můžeš buď do pleti buď zaťupkávat, nebo krouživými pohyby vtírat. Pokud ťupkuješ, vydrží déle (to platí i při aplikaci pudru- když ho nanášíš krouživými pohyby, pudr nedrží na pleti tak intenzivě, jako když ho-stále nemůžu najít jiné slovo- "vťupkáváš").

Můžeš si ho objednat na stránkách http://www.elfkosmetika.cz/ za úžasných 97 Kč, což je parádní cena za takovýto štětec, který funguje skvěle! Můžu jenom doporučit. Na eshopu je k dostání i v menším provedení (Small Stipple Brush).

Žádné komentáře:

Okomentovat