středa 14. ledna 2015

The best of 2014

Ahoj všem! Dříve, než se dostanu k samostatnému článku, bych Vám chtěla všem popřát krásný Nový rok 2015, hodně štěstí, zdraví a lásky! :)

Jako minulý rok, kdy jsem dělala článek The best of 2013, jsem se letos rozhodla také udělat záznam nejoblíbenějších produktů za minulý rok. Tak pojďme na ně!

1. Tak začnu hned tou nejlepší věcí z dekorativky, kterou používám skoro každý den. Jsou to úžasné gelové linky od Maybelline, které naprosto miluju! Bezkonkurenčně nejlepší linky, které jsem kdy měla. Drží jako přibité, vydrží celý den, celou noc. Se štětečkem se krásně pracuje a za pár korun vydrží celý rok. No, nechápu jak bez nich někdo může žít :D




2. Další věc, co tak nějak dotváří můj obličej každý den, jsou tyto stíny na obočí od Famous. Stíny vydrží na obočí celý den i bez fixačního gelu. Vybrat si můžete ze 3 odstínů, takže ideální i pro bledulky či čokoládové typy. Se štětečkem se mi také krásně pracuje. Bohužel, tento set už se blíží ke svému konci a já nikde na českých e-shopech tento produkt nenašla. Proto teď hodlám vyzkoušet Eyebrow kit od Makeup Revolution, tak uvidíme, jak ten obstojí. 


3. Tato věc na mně také nesmí chybět ani jeden den a tím je voňavka od Katy Perry- Killer Queen. Tato voňavka je naprosto úchvatná. Nedávno mi kamarádka říkala, že dostala k Vánocům tu nejlepší voňavku. A já si v duchu říkala, že je to určitě tahle. No a hádejte, jaká to byla :D Má nádhernou sladší vůni, vydrží naprosto perfektně celý den! A co dál říct, prostě ji miluju! 


4. Další mojí láskou je pudr od Dermacol s reliéfem krajky. Naprosto perfektně dělá sametový finiš na pleti. Opravdu mám pak pleť jak dětskou prdelku. Je i celkem krycí, takže perfektně zakryje i malé nedostatky a vydrží mi také skoro téměř celý den. A co je na něm ještě tak super? V akci ho seženete pouze za 60Kč! No nekupte to :D 


5. Make-up, který jsem si naprosto zamilovala je Dermacol 24h control long lasting make-up. Tento makeup naprosto perfektně sjednotí moji pleť. Vytvoří pleť krásnou a hebkou na dotek. Je poměrně krycí a také mi vydrží téměř celý den. Začala jsem ho používat v létě a celkem se mi zalíbil, tak jsem neváhala a pořídila jsem si i světlejší odstín na zimu. 


6. Nesmím také zapomenout na řasenku Diamante od Gabriella Salvete. Naprosto mi vyhovuje její kartáček. Tak krásné řasy prostě s žádnou jinou nedokážu vytvořit. Kartáček mi krásně prodlouží řasy, oddělí je od sebe a dodá nádherný objem. Rozhodně tento produkt chválím a pro ty, co hledají nějakou super řasenku za rozumnou cenu, tuto rozhodně doporučím Vaší pozornosti. 


7. Dalším oblíbencem jsou štětce. Moje nejoblíbenější jsou na makeup a na korektor. Oba jsou od e.l.f. První, který používám na makeup je klasický stipple brush. Mám ho už několik let a stále perfektně funguje a na nanášení makeupu ho zbožňuji. A další je tu small stipple brush, který je krásně hutný a výborně se s ním nanáší korektor! Miluju oba dva a rozhodně doporučuji pořídit si je do své sbírky, protože za tu cenu je to něco skvostného! 



8. Super věc na odličování od Biodermy. Tento odličovací gel jsem měla doma už poměrně dlouho, ale bohužel moje pleť byla celkem vysušená, takže jsem ho nemohla používat, Jenomže v průběhu posledního půlroku se mi pleť trošku změnila, takže jsem s používáním mohla začít. Tento gel je skvělý v tom, že ho trošku vymáčknete na ruku, napěníte na obličeji a perfektně v minutě odlíčí jakýkoliv makeup. 


9. Jako poslední věc, která mě v minulém roce opravdu nadchla je Lip Butter od Astoru. Sice ho mám jen krátce, ale i tak ho zařadím do oblíbenců za rok 2014. Tenhle balzám je skvělý v tom, že má opravdu máslovitou strukturu, takže perfektně udržuje rty hydratované a nejsou na nich vidět žádná vysušená místa. Další super věc je ta, že není tak výrazný jako rtěnky, takže bez problému ho můžu nosit i do školy. A do třetice má parádní výdrž. I když už balzám na rtech necítím, tak stále je na nich vidět základní kontura. Prostě naprosto parádní. Určitě si koupím i další odstíny, protože tohle je opravdu snad ten nejkrásnější a hlavně nejpříjemnější produkt, co jsem kdy na rtech měla. 


Tak tohle by byly moji oblíbenci za rok 2014. Samozřejmě mám spousty další oblíbených produktů, ale vybrala jsem pouze pár, které jsem většinou používala každý den. Co Vy? Máme nějaké společné oblíbence?


1 komentář:

  1. Ten Dermacol Make-up milujem, má veľmi dobré krytie a keď si ho nanesiem štetcom, tak sa o svoj make-up nemusím po celý deň obávať, navyše má aj veľmi dobrý výber odtieňov, nájdu sa aj pekné svetlé vhodné pre bledú pleť. Gél od Biodermy poznám a mám ho rada hlavne pre jeho jemnosť a príjemnú vôňu.
    Bianka

    OdpovědětVymazat