sobota 5. dubna 2014

Kolik stojí takový běžný make-up? TAG

Někdy není od věci zkusit si spočítat, za kolik korun se denně nalíčíš. Jak to udělat? Všechny kosmetické produkty, se kterými se líčíš, jednoduše sečteš. Někdy opravdu vyjde zajímavé číslo. Mám tu pro tebe seznam mých produktů, které používám každý den a ke každému malou recenzi. Tak se pojď podívat!

1. Mixa CC+ krém proti zčervenání- redukuje červené místa (výsledek je ale vidět až tak po týdenním používání) ale je viditelný! Je lehce se zeleným podtónem- což samozřejmě redukuje červená místa, je lehký, dobře se roztírá a dá se používat i jako podkladový krém pod make-up. A ještě krásně hydratuje!
Cena: 226Kč

2. Rimmel London MATCH PERFECTION make-up. Make-up krásně sedne na pleť, vytvoří přirozený vzhled, vydrží cca 8-10 hodin (i se sportovním výkonem), takže prakticky celý den ve škole. Je tekutější a jenom lehce krycí, což mi naprosto vyhovuje, jelikož po make-upu chci, aby mi sjednotil pleť, na větší nedokonalosti tu je korektor.
Cena: 169Kč


3. Astor- Lift me up concealer- podle mého názoru je o trošku lepší než Rimmel Match Perfection, který mám doma také. Možná má lehce větší krytí, nebo mi jen lépe sedí. Dobře zakryje kruhy pod očima a i drobné pupínky. Jedinou nevýhodou je odstín, jelikož i ten nejsvětlejší nebude pro úplné bledulky to nejlepší.
Cena: 129Kč

4. Dermacol kompaktní pudr s reliéfem krajky- pudr je jemně namletý, ale není žádný problém ho nabrat štětcem ani houbičkou. Lehce práší, ale není to nic extrémního. Na pleti vytváří opravdu NÁDHERNÝ sametový vzhled! Pleť je úžasně vyhlazená a sametová na dotek. Navíc dodává pleti ten přirozený vzhled.
Cena: 89Kč

5. Astor Anti shine mattitude powder- Možná se divíte, proč používám dva pudry? Tento totiž používám pod oční okolí. Je také velmi příjemný, drží perfektně a má krásný finish.
Cena: 129Kč

6. Famous Sada na obočí Brow Addict- v balení najdeš hned 3 odstíny, vosk na úpravu obočí, malou pinzetka a zabudované zrcátko. Odstíny jsou perfektní, nedrolí se a vydrží celý den. Pro ty, kteří nevědí, po čem sáhnou, je tohle asi nejlepší volba.
Cena: 199Kč

7. Maybelline gelové oční linky- mají skvělou konzistenci (neproboříte se štětečkem na dno kalíšku a ani obsah nemusíte pracně dolovat z nádobky). Jsou úžasně pigmentované a černá je opravdu černá. Výdrž- parádně celý den, ke konci dne (nebo i při sportovní aktivitě) se mi párkrát stalo, že se mi obtiskly na vrchní víčko, ale jen nepatrně, takže to nebylo nic hrozného. Řekla bych, že toto jsou gelové linky, které jsou u nás teď v drogériích asi nejkvalitnější.
Cena: 179Kč

8. Řasenka Gabriella Salvete Diamante- Tadyta kráska má skvělý kartáček, který nádherně pročeše řasy, zahustí je a prodlouží. Oproti ní se může jít snad každá řasenka, co jsem vyzkoušela, posadit na dno krabice s kosmetikou. Používám jí každý den a její životnost je kupodivu opravdu dlouhá a já si jí nemůžu vynachválit.
Cena: 169Kč

9. Balea balzám na rty s ureou- tenhle balzám sem si poslední dobou velmi oblíbila. Měla jsem strašně popraskané rty a po chvilce mazání byly zase jako dříve. I vůně je příjemná, pouze jemná.
Cena: 37Kč


Teď je tu celkové sčítání. Moje celková cena za 9 výrobků je 1326 korun. Je zajímavé, kolik vlastně stojí dohromady denní stálice. Občas není od věci si udělat takovou malou inventuru a zjistit, kolik za kosmetiku vlastně utrácíš.


A co ty, na jakou částku ses dostala ty? J

4 komentáře:

  1. 1. Mám nějaký krém od “JANSSEN COSMETICS“ a stál u kosmetičky asi 300,-Kč
    2. Krém pod make-up - RYOR matující krém s výtažky z Mrtvého moře - 129,- Kč
    3. Make-up - Dermacol Imperial - 99,-Kč ve slevě
    4. Pudr- Dermacol kompaktní pudr s reliéfem krajky - 89,-Kč
    5. Řasenka - Rimel London - Extra Wow Lash (extreme black) - 72,-Kč ve slevě (bez slevy stojí asi 100Kč a rozhodně ji doporučuju, je úžasná)
    6. Eye pencil - Essence Long lasting - 39,-Kč
    7. Korektor - Essence Stay natural concealer - 49,-Kč
    8. Balsám na rty - “nějaký višňový od Balei - 39,-Kč
    Takže denně mám na obličeji asi 816,-Kč :D což je celkem vtipné..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to máš ještě dobrou cenu :) u některých blogerek jsem viděla, že jejich denní make-up se vyšplhal až třeba k 4 tisícům, trochu rozdíl :D

      Vymazat
  2. Já si ani make-up nedávám, jen takový obyčejný podkladový krém z Oriflamu, který nestojí ani 100,- a někdy ani to ne, protože mám pihy a vypadá to líp bez make-upu. Teď mi docela vyhovuje BB cream. Pak si většinou dám jen řesenku a takutý linky, občas lesk na rty a to je vše :D Hlavně asi nemám čas na sebe ráno v šest, když vstanu patlat tuny kosmetiky. Stejně to ve škole nikoho nezajímá :D
    http://dawardrobes.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Každý to bere jinak to denní líčení :D já si třeba připadám nesvá, když jsem nenamalovaná (i když jsem jenom doma), zvláštní :D

      Vymazat