středa 5. března 2014

Bioderma Sébium Global- krém pokožku se sklonem k akné

Ahoj, Dneska tu máme krém na akné od Biodermy, který jsem si brzy zamilovala. S akné nemám až tak veliký problém, ale občas se vyskytne období, kdy se pupínků objeví poněkud více. A tenhle krém mi zajišťuje, že mizí daleko rychleji.

Moc jsem od něj zpočátku nečekala, jelikož všechny vodičky a krémy na akné mi nikdy nezabrali, ale opravdu překvapil. Má lehkou texturu, takže neucpává póry, dobře se roztírá a rychle se vstřebává. Redukuje přebytečnou mastnotu v pokožce a tím pádem tvorbu pupínků. Navíc po jeho aplikaci mám nádherně vyhlazenou pleť, která se mění z mastné na matnou.


Já tento krém používám výhradně jen na určitá místa, kde se mi akné zrovna nakupilo. Jelikož mám poměrně suchou pokožku v oblastech tváří, tak ty nekrémuji, jelikož krém lehce pokožku vysušuje, čímž zabraňuje vytváření přebytečného mazu v pokožce. 

Působí také na pokožku jako protizánětlivá mastička, což můžeš pocítit právě tehdy, když si naneseš na rozškrábané místo, jelikož to začne lehce štípat. Lze ho používat i jako podkladový krém pod make-up. Nanáší se na vyčištěnou pleť (1-2x denně). 

Jsem s ním moc spokojená a určitě bych doporučila dál! Jediné, co někoho zarazí je cena kolem 400Kč za 30ml. Pokud ovšem trpíš aknózní pletí, rozhodně se to vyplatí.



2 komentáře:

  1. Ja som ho skúšala a ako vždy som čakala nejaký zázrak, niečo, čo trochu pomôže mastnej pleti, ale neviem, zázrak sa nekonal a navyše ma po aplikácii vždy svrbela tvár, teda štípala presnejšie povedané, presne ako píšeš. Za mňa je to zbytočnosť.
    Bianka

    OdpovědětVymazat
  2. Sébium Global doporucuji !!! Neverila jsem uz nicemu ... asi za 7 let co se mi zacalo delat akne, jsem vyzkousela vse .... bude mi 40 let ... a ma plet byla horsi nez v puberte .... vyzkousela jsem i antibiot. maste od kozniho lekare .. zabraly ale jen docasne

    Sebium Global opravdu zabral - po naneseni opravdu trosku stipe, ale dle meho je to prave to pusobeni ... nove akne se netvori a to co bylo pomalu mizelo .. za tyden uz byl videt rozdil ... jedine male minus je, ze vysusuje ... takze abych byla 100% spokojene .... plet odlicuji rano a vecer - Bioderma Sébium H2O micelární - 100% spokojenost .... vecer nanesu Seium Global ..... a rano hydratacni krem Bioderma Sébium Hydra Krém 40 ml ... protoze si davam make up .... ty zvas ktere nepouzivaji make up, by mohly Global mit i rano ... ale tim ze mne trosku vysusoval, tak se mi pod make upem tvorily suche skrvny .... hydratacni krem je v pohode .... drzim vsem palce ....

    OdpovědětVymazat