neděle 5. ledna 2014

The best of 2013- Zbytek produktů

Poslední část The best of 2013 bude už směsice všeho možného, jelikož už to nemá cenu dělit na menší a menší úseky. Tak jdeme na to!

Laky na nehty Gabriella Salvete- tyto laky jsou zase jiné v tom, že mají pískový efekt. Na nehtech úžasně vypadají, ale je s nimi trošku větší práce při odlakování. Ovšem díky pískovému efektu skvěle na nehtech vydrží. Ten červený je hrubší než růžový, a řekla bych, že vypadá na nehtech lépe právě díky své hrubosti.
Odstíny zleva: 10-Base Coat, 07-Princess, 03- Intesive Coral



Laky na nehty Colorama- Musím říct, že pro mě jsou perfektní. Mají dobré krytí, nijak extra se neodlupují, mají úžasný výběr barev. Takže už asi víte, proč jsem si je oblíbila, ne?
Odstíny zleva: 51, 50, 75, 56, 72


Micelární voda Bioderma- Sensibio H2O/Hydrabio H2O- miluju tuto odličovací vodu. Předešlý rok jsem také hodně používala vodu z řady Hydrabio a jsem naprosto spokojená s oběma. Hezky mi odlíčí pleť i oči, nedráždí, nelepí a naprosto žádnou výhradu k ní nemám. 



Garnier Intensive 7days- tělové mléko- Ano, opravdu jsem letos používala tělové mléko. No bohužel vlastně jen asi tak 4 měsíce. Jelikož v létě jsem měla hrozně vysušenou pokožku, vzala jsem první věc, co jsme doma měli a opravdu jsem byla překvapená. Úžasně toto mléko hydratuje, rychle se vstřebává a má příjemnou vůni. Na léto si určitě koupím znovu. 


Avon Secret Fantasy Star- voňavka- Tady tu vůni jsem používala cca 2 roky. Voní nasládle, ale ne extra sladce, není těžká. Vydrží celý den. Neřekla bych že mi přestala vonět, ale přestala jsem jí cítit. Jak už jsem si na ní tak moc zvykla, tak jsem měla pocit, jako bych jí na sobě vůbec neměla, tak jsem jí ke konci roku už prostřídala. Ale myslím si, že se k ní třeba časem vrátím. 

                             

Katy Perry- Killer Queen- náhradnice za Fantasy Star se stala Killer Queen. Dostala jsem jí původně na zrecenzování a kupodivu jsem snad poprvé byla ráda za recenzování voňavky, jelikož jsem si s ní hned padla do noty. Je to těžší vůně, nasládlá, drží celý den. Musím říct, že mi žádná vůně navržená nějakou celebritou nikdy nevoněla. Ale tahle je výjímka. 


Stipple Brush E.L.F.- ten jsem si oblíbila nejvíce ze štětců, jelikož práce s ním je rychlá a příjemná. Makeup dokonale rozetře a vytvoří přirozený vzhled. No prostě, ten kdo ho ještě nemá, určitě ať si pořídí. 

1 komentář:

  1. Garnier telové mlieka mám rada, najlepšie pre mňa je to mangové. Stars laky ma trochu sklamali, ja viem, že pieskové laky sa nedajú odlakovať len tak, ale nemám rada ten suchý pocit po nalakovaní, keď som si ho naniesla na nechty na rukách musela som si ich dokonca opilníkovať, pretože sa mi tie trblietky strašne zachytávali do pančúch.
    Bianka

    OdpovědětVymazat