sobota 4. ledna 2014

The best of 2013- Makeup

Tak další díl The best of 2013 je kolekce Makeup. Plánuji také natočit video, kde shrnu všechny části tadytoho pokračovacího speciálu. Tak se těšte! :) 

Gabriella Salvete Diamante- Tadyta kráska mi naprosto perfektně sedí. Jelikož má skvělý kartáček, který nádherně pročeše řasy, zahustí je a prodlouží, stala se rychle mojí oblíbenkyní. Oproti ní se může jít snad každá řasenka, co jsem vyzkoušela, posadit na dno krabice s kosmetikou. Většinou stojí 169korun a já už mám na skladě dokonce tři kousky. Používám jí každý den a její životnost je kupodivu opravdu dlouhá.Vydrží na řasách celý den a já si jí stále nemůžu vynachválit. Thumbs up!



Rimmel London MATCH PERFECTION make-up- Ani pomalu nevím, jak jsem se k němu dostala. Vím, že na internetu a beauty blozích byl dost opěvován a kamarádka potřebovala poradit s výběrem makeupu. Jelikož jsem na tento slyšela chvály, doporučila jsem jí ho a po nějaké době jsem si ho v drogérii taky koupila. Makeup je skvělý- krásně sedne na pleť, vytvoří přirozený vzhled, vydrží cca 8-10 hodin (i se sportovním výkonem), takže prakticky celý den ve škole. Je tekutější a jenom lehce krycí, což mi naprosto vyhovuje, jelikož po makeupu chci, aby mi sjednotil pleť, na nedokonalosti tu mám korektor. A cena? Většinou ho najdeš v akci za 169korun.


Rimmel Stay Matte powder- taková celoroční stálice, kterou jen na malý moment vystřídal pudr od Astoru. Je skvělý v tom, že vytvoří krásně heboučkou pokožku, nešupinkuje a je lehký, takže to vypadá, jak kdybych měla tak krásnou pleť od malička. Výhodou je taky bezkonkurenční cena (79korun). Odolává i volejbalovému tréninku a jinak mě drží bez poskvrny na pleti cca 4-6hodin. Chtěla bych také vyzkoušet pudr od NYC, který je hodně opěvován blogerkou a youtuberkou z kanálu GetTheLouk. 


L'Oreal Infallible Concealer Pen- můj objev se uskutečnil v Itálii. Musím říct, že lepší korektor jsem ještě neviděla (nebo spíš neměla). Perfektně kryje, a vydrží velmi dlouho (prakticky zmiňovaných 16hodin). Malá nevýhoda je ta, že v Česku není dostupný. Netuším, jestli je srovnatelný s korektorem Magic Lumi, který v drogériích najdete (ale řekla bych, že si budou hodně podobní, co jsem zkoušela na ruku v drogerce tak vypadají dost shodně). Nicméně, letos znovu vyrážím na hory do Itálie, takže korektor poputuje domů se mnou.


Maybelline gelové oční linky- musím se přiznat, že za ten poslední rok (spíš půlrok) jsem se stala velký fanda do očních linek. Nejdříve jsem zkoušela nejlevnější verzi- linky od Essence, ale ty se potom přestaly vyrábět, tak jsem přesedlala na jinou značku. Zkusila jsem tyto a teď už od nich nedám ruku pryč. Mají skvělou konzistenci (neproboříte se štětečkem na dno kalíšku a ani nemusíte pracně dolovat z nádobky gel). Jsou úžasně pigmentované a černá je opravdu černá. Výdrž- parádně celý den, ke konci dne (nebo i při sportovní aktivitě) se mi párkrát stalo, že se mi obtiskly na vrchní víčko, ale jen nepatrně, takže to nebylo nic hrozného.  


Rtěnka Make up For Ever- tak tadyta malička miniaturka byla v nějakém z Ladyboxů a já sem si jí opravdu zamilovala. Až mi dojde toto pidibalení, určitě si koupím novou a opravdu za ní klidně i těch 500korun dám. Proč? Tahle rtěnka drží jako přibitá celý, ale opravdu celý večer (na normální nošení jí nenosím, takže jenom na večerní záležitosti, což počítám tak cca 6-8hodin) a nevysušuje! Je božsky pigmentovaná- nádherná rudá barva! No nezamilovali byste se?


Famous Sada na obočí Brow Addict- také jedna věc, která ke mě našla cestu přes Ladybox. Dříve jsem si nijak obočí neupravovala, jenom vytrhávala. Když jsem ale už měla doma toto, párkrát jsem to vyzkoušela a výsledek se mi líbil. No a jak běžel čas, tam se sada na obočí stala mým každodenním kamarádem. Je skvělé, že jsem v balení hned 3 odstíny (i když první-nejsvětlejší vůbec nevyužiji), vosk na úpravu obočí, malá pinzetka a zabudované zrcátko.


Paletka MUA Heaven and Earth- Přiznám se, že stíny moc nenosím. Ale když už, tak vždy sáhnu po některých z této paletky. Stíny jsou krásně pigmentované, třpytivé a na oku s primerem vydrží dlouho. Dá se s ní vytvořit jak lehké denní líčení, tak i výraznější večerní líčení. A za cenu kolem 200 korun se paletka rozhodně vyplatí. 

1 komentář:

  1. Ten púder od Rimmelu musím asi vyskúšať, každý si ho strašne chváli.
    Bianka

    OdpovědětVymazat